The Collection (2012)

Daca va pasioneaza seria Saw si cautati ceva asemanator/iubiti filmele din categoriile horror/thriller/film psihologic, atunci The Collection (2012) ar trebui sa fie pe lista voastra. In caz ca nu stiati, The Collection (2012) prezinta o continuare a intamplarilor din The Collector (2009). Cei care au vazut primul film din serie stiu ca lucrurile nu s-au terminat prea bine pentru Arkin, personajul principal.

La ce ma refer? La faptul ca Arkin, un muncitor in constructii care voia sa-si salveze sotia din mainile unui camatar, se decide sa jefuiasca ultima casa in care a lucrat. Numai ca, spre surpriza lui, in casa mai era cineva. Cineva care avea alte planuri pentru familia care locuia acolo, un psihopat care punea capcane mortale in toate incaperile casei si se distra cu “prada” lui.

Dupa cum bine banuiti, Arkin, dupa o lupta destul de grea, cade in mainile psihopatului si devine “piesa de rezistenta” din colectia. Asta, bineinteles, pana ajungem la filmul The Collection (2012). In povestea acestui film, Arkin reuseste sa scape, dar nu inainte ca psihopatul sa puna mana pe Elena, fiica unui miliardar. Spre ghinionul lui, desi scapase, el ajunge din nou pe urmele rapitorului lui, de data aceasta fiind rugat de tatal Elenei care are nevoie de Arkin pentru a-l putea gasi pe criminal.

Va reusi el sa il gaseasca pe psihopat si sa o scape pe Elene din mainile lui? Va reusi el sa scape cu viata din aceasta noua incercare? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *