The Invitation (2015)

Desi dureaza cam mult pana ajunge la partea interesanta (si este destul de plictisitor o mare parte din timp), The Invitation (2015) este genul de horror/thriller/film psihologic pe care ar trebui sa il aveti in vedere. Nu pot sa va dau prea multe detalii, dar credeti-ma pe cuvant, filmul are o poveste interesanta si noua. Trebuie doar sa rezistati cumva pana ajungeti la final.

Povestea: Will si Eden formau un cuplu de invidiat. Impreuna cu fiul lor, ei pareau sa aiba o viata de vis. Numai ca acest vis, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, s-a transformat intr-un cosmar in momentul in care fiul lor a murit. Dupa cum va puteti imagina, viata lor a fost complet distrusa din acel moment, iar relatia lor s-a terminat.

Doi ani mai tarziu, Eden se intoarce in oras cu un nou sot si vrea sa il vada pe Will. Pentru a face asta, ea ii invita si pe ceilalti prieteni comuni ai lor la cina. Problema? Ceva este total in neregula cu Eden si noul ei sot, sau cel putin asta simte Will.

Ce s-a intamplat cu Eden in ultimii doi ani? Cine este noul ei sot? Ce vor cei doi de la Will si prietenii lui? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *