The Last House on the Left (2009)

The Last House on the Left (2009) este o alta piesa de rezistenta in categoria “cele mai bune filme cu si despre razbunare“, o poveste care ne mai demonstreaza inca o data (daca mai era cazul) ca doamna karma is a bitch. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita? Posibil, dar putin probabil in acest gen de filme. Si chiar sper ca nu v-ati saturat de tema “razbunare”. Inca mai am multe filme foarte bune pe care o sa vi le recomand in viitorul apropiat.

Sa revenim la The Last House on the Left (2009). Desi actiunea incepe putin cam greu, filmul merita toata atentia voastra. Povestea este foarte interesanta, iar finalul… sa zicem doar ca o sa va placa foarte mult.

Povestea: Krug, un criminal foarte periculos, este transportat de doi detectivi la o inchisoare de maxima siguranta. Din pacate pentru ei, fratele si iubita lui Krug au alte planuri pentru el si il ajuta sa evadeze… omorandu-i pe cei doi in timp ce fac asta. Fiind pe fuga, cei trei se hotarasc sa il gaseasca pe Justin (fiul lui Krug) si sa se ascunda de politie.

Numai ca Justin nu este singur in momentul in care cei trei il gasesc, ci insotit de doua fete, una dintre ele fiind in vacanta cu parintii ei. Spre ghinionul lor, Krug nu vrea sa le lase sa plece. Ba mai mult, pe una o omoara, iar pe cealalta o violeza. Cumva, cea de-a doua fata reuseste sa fuga si ajunge la parintii ei. Dupa cum va puteti da seama, de aici incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.