The Mist (2007)

The Mist (2007) – un film psihologic foarte bun (horror/sf/thriller) din 2007. In caz ca nu stiati, productia a fost inspirata din cartea cu acelasi nume scrisa de Stephen King, autor american celebru pentru romanele sale horror, acestea fiind ecranizate aproape in totalitate pe micul sau marele ecran. Carrie (2013) sau Secret Window (2004) sunt doua exemple foarte bune pentru a ilustra calitatea operelor lui. Merita sa vedeti acest film? Da, mai ales daca sunteti fani ai genului horror/psihologic.

Povestea: In urma unei furtuni puternice, mai multi oameni se decid sa mearga la supermarket-ul local pentru a se aproviziona. Desi vad foarte multe masini ale armatei grabindu-se spre o baza militara din apropiere, localnicii nu isi fac griji si isi vad de viata de zi cu zi. Totul se schimba insa in momentul in care o ceata puternica acopera orasul. Oamenii incep sa dispara si nimeni nu isi da seama care este motivul. Asta pana in momentul in care un localnic intra in magazin, ranit, si spune ca “este ceva in ceata”.

Speriati, oamenii se baricadeaza in magazin. Cine sau ce este in ceata si omoara oamenii? Ce legatura are armata cu ceata respectiva? Vor reusi cei din magazin sa supravietuiasca? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “The Mist (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.