The Purge: Election Year (2016)

Va mai aduceti aminte de The Purge, nu-i asa? Este genul de film pe care nu ma asteptam sa-l vad vreodata. Cu toate ca nu a fost bine primit de critici si are o nota foarte mica pe imdb sau rottentomatoes.com, eu va recomand sa vedeti toate filmele din serie. Povestea mi s-a parut foarte interesanta si, va vine sa credeti sau nu, nu cred ca este imposibil sa vedem ceva asemanator intr-un viitor apropiat.

Ce este The Purge? Fiind aproape de un colaps financiar, conducatorii SUA s-au gandit la o solutie care sa ii salveze. Solutia? The Purge, o sarbatoare care are loc in fiecare an, 12 ore in care absolut toate crimele devin legale, fara politie, fara interventia statului. Suna interesant?

Va spuneam acum cateva zile ca am o presimtire buna in legatura cu cel de-al treilea film din serie si ma bucur sa va spun ca nu m-am inselat. The Purge: Election Year (2016) ar trebui sa fie pe lista voastra de vazut. Sunt mai mult ca sigur ca o sa va placa. Filmul ruleaza de o saptamana in cinematografe. Va recomand sa mergeti sa il vedeti.

Povestea: La 18 ani dupa ce a asistat la uciderea familiei ei in timpul “sarbatorii” anuale The Purge, senatoarea Charlie Roan candideaza pentru postul de presedinte al SUA. Principala ei tema de campanie: interzicerea The Purge. Avand in vedere ca sondajele o plaseaza foarte aproape de a obtine victoria, fondatorii “sarbatorii” au de gand sa ii elimine pe toti cei care sunt impotriva lor, inclusiv pe senatoare, la urmatoarea editie a The Purge.

Vor reusi ei sa faca asta? Ramane sa aflati singuri…

Filmul a fost lansat pe 1 iulie 2016 in SUA. In Romania va fi lansat pe 8 iulie.
Distributia: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *