The Witch (2015)

The Witch (2015) – un horror/mystery/film psihologic foarte ciudat. Am ales sa vizionez acest film pentru ca mi-a fost recomandat de mai multi pasionati din domeniu. Aveam mari sperante in privinta lui, dar nu pot sa spun ca mi-a placut ce am vazut. Cu toate ca povestea a reusit sa ma faca sa-mi pun cateva intrebari, The Witch este extrem de plictisitor. In cea mai mare parte a filmului nici macar nu o sa va dati seama ce se intampla.

Sigur, unii ar putea spune ca acesta este farmecul povestii, dar cei mai multi dintre voi nu o sa reuseasca sa treaca peste primele 40 de minute din film. Iar daca se intampla sa ajungeti la finalul productiei, nu cred ca o sa-mi multumiti pentru ca v-am recomandat acest film. Chiar si cei mai mari fani ai filmelor psihologice se vor chinui sa vizioneze The Witch pana la sfirsit. Eu sunt unul dintre ei si, credeti-ma pe cuvant, rabdarea mi-a fost incercata de foarte multe ori.

Aceasta, evident, ar fi o parere personala. Sunt foarte multe persoane care o sa va spuna cat de incredibil a fost filmul. Nu pot sa fiu de acord cu ei. Mi s-a parut o mare piedere de timp. Nu am cum sa vi-l recomand.

Povestea: New England, 1630: William si Kateherine traiesc o viata crestina, linistita si izolata, la marginea unei paduri, cu cei cinci copii ai lor. Numai ca linistea lor nu dureaza mult. In momentul in care bebelusul lor dispare si recolta este distrusa, totul incepe sa o ia razna. Partea mai proasta este ca o sa dureze cel putin 40 de minute pana se intampla asta, iar pana atunci o sa va plictisiti de moarte…

Pentru fanii filmului (contine SPOILERE): Da, am inteles partea psihologica a filmului. Vrajitoarea nu exista, totul se intampla in mintea celor din familie care o iau razna dupa ce recolta lor este distrusa si bebelusul moare. Povestea este relativ interesanta, dar nu suficient cat sa merite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *