“In mijlocul meu, vocea” va avea premiera la TIFF

In mijlocul meu, vocea, lungmetrajul documentar de debut al regizoarei Andra Hera, care semneaza si scenariul, va avea premiera nationala la Cluj, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Filmul urmareste doua personaje in cursul unei terapii vocale neconventionale, menite sa ii ajute in explorarea propriei identitati si in descoperirea adevaratei lor voci. 

In mijlocul meu, vocea se va putea viziona la TIFF astfel: miercuri, 28 iulie, de la ora 22 :00, la UBB Open Air, Cluj si vineri, 30 iulie, de la ora 10:00, la Cinema Victoria, Cluj. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.

In urma unui atelier de explorare personala intitulat “Primitive Voice”, Mihai si Octavia – doi tineri cu vieti complet diferite, decid sa inceapa o inconfortabila si dureroasa calatorie catre ei insisi.

De-a lungul acestui proces, folosindu-si vocea in moduri nemaiintalnite de ei pana atunci, si unul si celalalt se confrunta cu amintiri, emotii si tipare care i-au tinut ancorati in trecut. Calauziti de terapeutul Jean-René Toussaint si de puternica lor dorinta de a isi regasi libertatea interioara, cei doi ajung sa realizeze ca, in mod neasteptat,  intalnirea cu ei insisi ii aduce mai aproape de cei pe care ii iubesc.

In rolurile principale apar Mihai Popa, Octavia Roman, Jean-René Toussaint. Director de imagine este Andrei Oana, editor de imagine Ciprian Cimpoi, Alexandru Dragomir a asigurat mixajul de sunet si Sasa-Liviu Stoianovici sunetul de priza directa. Producator executiv este Ruxandra Slotea, iar producatorii sunt Catalin Mitulescu si Florentina Onea.

Scenariul si regia: Andra Hera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *