Justice League (2017)

Chiar nu inteleg de ce a trecut atat de mult timp pana m-am hotarat sa vizionez acest film. Pana la urma, sunt un mare fan al lui Batman, iar filmul Wonder Woman (2017) a fost foarte bun. Pe scurt, aveam toate motivele sa vad Justice League la momentul potrivit, adica exact atunci cand s-a lansat, si imi pare rau ca nu am facut asta.

Trecand peste aceasta greseala, trebuie neaparat sa va zic ca, in ciuda tuturor criticilor, Justice League (2017) este un film cel putin bun. Nu stiu ce e in mintea criticilor, nu inteleg la ce se gandesc idiotii care nu pot sa accepte alte filme cu super-eroi in afara de cele lansate de Marvel, dar eu apreciez mult munca celor de la DC (din nou, Wonder Woman e doar un exemplu, dar unul apreciat de toata lumea). Si va garantez ca au facut o treaba buna cu povestea din Justice League.

Unii chiar ar trebui sa inteleaga ca universul DC si ceea ce fac cei de acolo este diferit fata de universul Marvel. Exista si o parte intunecata a vietii. Este ok sa nu intrerupi un moment tragic cu un episod de comedie.

Sigur, finalul filmului este previzibil, dar asta se intampla in fiecare productie cu super-eroi. Nu cred ca sfirsitul previzibil este o mare supriza. Partea buna este ca am zambit pe parcursul intregului film. M-a captivat povestea, mi-au placut personajele si am reusit sa vad productia dintr-o singura incercare.

Stiu ca suna amuzant, dar in ziua de astazi este destul de greu sa vezi un film de la cap la coada fara intreruperi de cateva ore/zile. Asta in cazul in care nu mergeti la cinematograf, bineinteles.

Cat despre personaje, mai multi oameni au spus ca povestea a fost grabita, ca super-eroi ca The Flash sau Aquaman meritau mai multa atentia. Nu pot sa critic aceasta parere. Si mie mi-ar fi placut ca filmul sa aiba vreo trei sau patru ore. Dar, evident, acest lucru nu a fost posibil.

In final, pentru ca prefer sa va las pe voi sa va faceti singuri o parere, o sa va recomand sa vedeti filmul. Mie mi-a placut foarte mult si cred ca o sa va placa si voua.

No Responses to “Justice League (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *