Lockout (2012)

Dupa o pauza lunga (o luna – da, pentru mine e foarte lunga), in care nu am mai fost la cinema, m-am hotarat sa vad Lockout (2012) la Cityplex Brasov. Nu credeam vreodata ca o sa-mi placa atat de mult un film cu toate, absolut toate cliseele de altadata incluse: actorul principal, eroul/bad boy, trebuie sa treaca peste foarte multe cadavre pentru a salva o singura persoana, evident o femeie.

In acest film veti gasi toate aceste clisee utilizate la infinit in productiile americane dar asta nu face din Lockout un film prost. Dimpotriva. Filmul mi-a placut la nebunie. Mi-era dor de un astfel de film. Si, dupa nota de pe imdb.com (6,2), se pare ca nu numai mie mi-a fost dor.

Unui fost agent secret, acuzat pe nedrept de inalta tradare, i se ofera un targ: ori merge pe o inchisoare de maxima securitate din spatiu (unde 500 de puscariasi umbla liberi) sa o salveze pe fiica presedintelui, ori merge la inchisoare pentru 30 de ani. Alegerea lui banuiesc ca este evidenta…

Si da, stiu! Cliseele… Treceti peste. Filmul merita vazut! Daca sunteti din Brasov, inca mai aveti ocazia sa-l vedeti. Pana joi (inclusiv) ruleaza sigur. Nu uitati sa va faceti o rezervare.

No Responses to “Lockout (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *