Magnum Force (1973)

Magnum Force (1973) – al doilea film din seria “Dirty Harry“. V-am mai spus deja ca simteam nevoia sa vad un film de actiune adevarat si nu cred ca puteam sa fac o alegere mai buna. Clint Eastwood joaca exceptional (ca de obicei) si devine incet dar sigur unul dintre actorii mei preferati. Iubesc stilul lui. Nu prea se mai “fac” actori ca el… Pacat! Pe vremea aceea barbatii chiar stiau sa se comporte ca niste BARBATI. Acum nu mai avem parte decat de “printese” metrosexuale care se “supi” la cea mai mica remarca negativa din partea unor femei care sunt mai masculine decat ei.

Absolut dezamagitor. Habar nu am ce s-a intamplat cu barbatii din ziua de azi. Si mai trist, involutia asta continua intr-un ritm rapid. In curand o sa avem parte numai de barbati care plang nu cateodata, ci mai mereu. De aceea, Clint Eastwood ar trebui sa fie un tipar demn de o lectie predata la scoala pentru toti baietii. Ar avea multe de invatat.

Revenind la film, politistul meu preferat dupa Columbo, inspectorul Callahan isi continua lupta impotriva infractorilor dar de data aceasta inamicul este mult mai aproape decat credea.
Povestea: Cei mai renumiti infractori din San Francisco incep sa fie lichidati. Nimeni nu stie cine este criminalul, nimeni nu cunoaste motivul. Si mai ciudat, niciodata nu exista martori la aceste crime. Avand un adevarat mister pe cap, Harry are foarte multa treaba si o misiune ce pare destul grea. Va reusi sa afle cine este criminalul? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Magnum Force (1973)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.