Mergi la film? Reguli de bun simt

Dupa cateva saptamani de pauza, duminica, am fost la cinema sa vad filmul John Carter 3D. Din pacate, am avut neplacerea sa stau langa foarte multi copii idioti care mi-au stricat cheful de viata.

Asadar, iata cateva reguli de bun simt, daca tot te hotarasti sa mergi la cinema:

1. Nu cred ca o sa vina sfirsitul lumii daca tu ajungi cu 10 minute inainte ca filmul sa inceapa. Mereu se trezeste cate unu’ sa deranjeze toata lumea pentru ca a intarziat.

2. Vrei sa-ti cumperi ceva de rontait, sucuri, alte rahaturi? Fa-o inainte ca filmul sa inceapa!!! Duminica am avut onoarea sa asist la o parada de idioti care intrau si ieseau din sala, IN TIMPUL FILMULUI, ca sa-si cumpere nu stiu ce. Ai venit la film sau la fast-food?

3. TACI!!!. Nu ma intereseaza parerea ta despre film. Nu ma intereseaza nimic din ce ai de zis. Vreau sa vad filmul, nu sa te aud pe tine. Ma deranjezi. Ii deranjezi si pe ceilalti din sala. Nu esti la tine acasa, esti in public. Comporta-te ca atare!

4. Da-ti telefonul pe Silent sau si mai bine, lasa-l acasa! Nu cred ca esti atat de important incat sa nu poti sa rezisti o ora si jumatate fara telefon. Ai chef de facebook, messenger? Mars acasa, nu la film!

5. Ai vezica slaba? Prostamol prietene, Prostamol! Tu cat timp iti petreci la toaleta? Te apuca pe la mijlocul filmului? Ghinion. Ori te tii bine, ori pleci. Daca te-ai ridicat, la revedere. Deja ai deranjat toata sala. Nu vrem sa te mai vedem.

6. Eu stiu ca o/il iubesti dar chiar nu ma intereseaza. Totul se rezuma la FILM nu la dragostea ta pentru partener. Nu am venit la cinema ca sa vad cat de mult va iubiti. Chiar nu ma intereseaza. Poti sa-l/sa o tii de mana, fara alte dulcegarii de doi bani.

7. Spala-te! Eu inca nu am avut onoarea dar am auzit povesti/mituri urbane. Este cam greu sa fii atent la film cand nasul iti este asediat de tot felul de miresme.

One Response to “Mergi la film? Reguli de bun simt”
  1. Reclame Tv April 3, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *