„Moonrise Kingdom”, de Wes Anderson, premiera la Warner TV

Drama cu accente de comedie „Aventuri sub clar de luna / Moonrise Kingdom”, regizata de Wes Anderson, va putea fi vizionata la Warner TV pe 2 Aprilie, de la ora 19:15. Wes Anderson si Roman Coppola au primit o nominalizare la Oscar si la BAFTA pentru scenariu. 

Ei spun povestea unei comunități din New England a cărei viață este dată peste cap odată cu fuga din oraș a doi adolescenți îndrăgostiți. Acțiunea are loc pe o insulă fictivă. Un orfan pleacă dintr-o tabără de cercetași pentru a se întâlni cu o fată cu care corespondează și de care este îndrăgostit, dar care are tendințe agresive. Rolurile celor doi sunt interpretate de debutanții Kara Hayward și Jared Gilman.

Cu o distribuție de excepție, din care fac parte Bruce Willis, Edward Norton, Frances McDormand, Bill Murray, Tilda Swinton, Jason Schwartzman, cu Alexandre Desplat, dublu premiat cu Oscar, responsabil pentru muzică și cu scenografie aparte, producția a avut premiera în 2012, în competiția Festivalului de la Cannes, unde a fost aclamată de critici, și a primit apoi o nominalizare la categoria „cel mai bun film comedie sau musical” a Globurilor de Aur.

„Moonrise Kingdom” a devenit, in 2012, filmul lui Wes Anderson cu cele mai mari incasari la nivel nord-american, cu 45,5 milioane de dolari. La nivel global, el a generat incasari de peste 62 de milioane de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *