„Nowhere Special”, in cinematografe din 10 Septembrie

O poveste adevarata l-a inspirat pe regizorul Uberto Pasolini, cunoscut ca producator al celebrei comedii „The Full Monty”, pentru „Un loc ca oricare altul”/ „Nowhere Special”. Un film sfasietor despre un tata care isi petrece ultimele luni din viata incercand si-i gaseasca o noua familie fiului sau de numai patru ani, se vede din 10 Septembrie in cinema, distribuit de Independenta Film.

John (James Norton) are 35 de ani şi îşi câştigă traiul spălând ferestre. Îşi dedică tot timpul creşterii fiului său de patru ani, Michael (Daniel Lamont), după ce mama i-a părăsit pe amândoi la scurtă vreme după ce a născut. Când John află că mai are doar câteva luni de trăit, principala sa grijă este să găsească familia perfectă pentru Michael. Mai mult, copilul nu trebuie să afle absolut nimic despre ce-l aşteaptă. Dar cum poate John să judece o familie doar pe baza unei scurte întâlniri? Şi îşi cunoaşte copilul suficient de bine pentru a alege în locul lui? Aflarea răspunsului la aceste întrebări devine principala luptă care i-a mai rămas de dus…

Prezentat in premiera nationala la TIFF 2021, filmul a fost sold out.

Un loc ca oricare altul”/ „Nowhere Special” (Italia, Romania, Marea Britanie, 2020) este cel de-al treilea film regizat de Uberto Pasolini, un producator experimentat, nominalizat la Oscar pentru comedia „The Full Monty” si castigator al unui premiu la European Film Awards. „Machan” (2008) si „Still Life” (2013), filmele sale anterioare, au castigat aprecierea publicului din Romania, fiind recompensate cu Premiului Publicului la Festivalul International de Film Transilvania.

Printre filmele care vor fi lansate in cinematografe in acest an de Independenta Film se regasesc: „The Human Voice” (r. Pedro Almodóvar), „Lux Aeterna” (r. Gaspar Noé), „Lectii de persana”/ „Persian Lessons” (r. Vadim Perelman), „Titane” (r. Julia Ducournau) si „Tre piani” (r. Nanni Moretti).

Nowhere Special

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *