OAMENI DE TREABĂ este disponibil pe Netflix

Filmul Oameni de treabă, regizat de Paul Negoescu, cu Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc în distribuție, poate fi urmărit pe Netflix de ieri, 25 aprilie.

Oameni de treabă, o comedie neagră ce spune povestea unui polițist din mediu rural prins într-o serie de întâmplări nefaste ce îl obligă să ia decizii importante, a avut premiera internațională în 2022 la Festivalul de Film de la Sarajevo și a fost selectat în peste 20 de festivaluri internaționale. Distins cu Marele Premiu „Golden Atlas” la Festivalul Internațional de Film de la Arras (Franța), Premiul pentru Cel mai bun regizor în cadrul Leskovački Internacionalni Festival Filmske Režije, Serbia (Wild Film selection) și Premiul special al Juriului la Festivalul Filmului Francofon de la Namur (Belgia), filmul este produs de Papillon Film și Tangaj Production (România) în coproducție cu Screening Emotions (Bulgaria) și Avanpost Production (România).

Pentru interpretarea sa excepțională, protagonistul Iulian Postelnicu are în palmares două premii obținute la Festivalul Internațional de Film de la Cottbus (Germania) și Festivalul Internațional al Filmului Francofon de la Namur (Belgia). 

Alături de Iulian Postelnicu, Vasile Muraru, Anghel Damian și Crina Semciuc, din distribuție mai fac parte actorii Oana Tudor, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Radu Ghilaș, Cezar Amitroaei, Lenuș Teodora Moraru, Alexandra Vicol, Ioan Crețescu, Petruț Butuman, Marius Rusu, Bogdan Horga, Gheorghe Frunză, Irina Mititelu, Andrei Stehan, Vitalie Bichir, Cătălin Mîndru și Delia Lupașcu. Filmul a avut premiera națională pe 25 noiembrie 2022.

Oameni de treabă / Men of Deeds va fi distribuit în cursul acestui an și în SUA, prin intermediul companiei Dekanalog.

2 Responses to “OAMENI DE TREABĂ este disponibil pe Netflix”
  1. Ionut B April 26, 2023
  2. Lorena April 27, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *