Pitch Black (2000)

Dupa cum v-am promis, in urmatoarea perioada o sa va recomand cele mai bune SF-uri pe care le-am vazut pana in prezent. Sunt un mare fan al genului si, de ce sa mint, am gusturi foarte bune cand vine vorba de filme. Recomandarea de astazi? Pitch Black, filmul in care l-am descoperit pe Vin Diesel, unul dintre actorii mei preferati.

Subiectul filmului: O nava spatiala care transporta 40 de pasageri se prabuseste pe o planeta pustie dupa ce este lovita de o ploaie de meteoriti. In urma prabusirii mai raman doar cativa supravietuitori: Carolyn Fry – pilotul , vanatorul de recompense William J. Johns, Abu Al-Walid si cei trei fii ai lui, vanzatorul de antichitati Paris P. Ogilvie, Jack, John ‘Zeke’ Ezekiel si iubita lui Sharon ‘Shazza’ Montgomery si Richard B. Riddick – un criminal care a evadat din mai multe inchisori.

Fara sanse de a scapa de pe planeta, supravietuitorii pornesc sa caute apa si hrana. Spre norocul lor, gasesc o baza parasita si un detaliu foarte important: odata la 22 de ani, planeta pe care se aflau avea partea de o eclipsa, moment in care foarte multe creaturi carnivore ieseau la suprafata. Problema lor? Se aflau chiar in momentul eclipsei pe planeta. Vor reusi supravietuitorii sa scape cu viata de pe planeta? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Pitch Black (2000)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.