RED 2 (2013)

Chiar imi doream sa vad inca un film bun de actiune. Dupa ce am revazut filmul RED (2010), mi-am dat seama ca trebuie sa il urmaresc pe Frank Moses (Bruce Willis) in noua sa aventura, RED 2 (2013). Si nu imi pare rau deloc ca am facut asta. Ba chiar as putea sa spun ca aceasta poveste este mult mai interesanta ca prima. Si avand in vedere cat de greu este sa gasesti un film de actiune in ziua de astazi, va recomand sa il urmariti. Sunt sigur ca o sa va placa.

Bruce Willis a fost nascut pentru astfel de roluri, dar nu cred ca trebuie sa va mai spun asta. Filmele in care a jucat de-a lungul anilor cred ca v-au lamurit de mult timp. Bineinteles, filmul nu ar fi avut farmec fara ceilalti “eroi” din prima parte: John Malkovich, Mary-Louise Parker si Helen Mirren.

Povestea: La cateva luni dupa intamplarile din primul film, Frank si Sarah traiesc impreuna… si se plictisesc de moarte! Numai ca plictiseala lor nu tine, iar Marvin vine sa le dea o veste proasta. Cineva vrea sa-i omoare! Amuzant, nu-i asa? Si din pacate pentru ei, cam toate agentiile din lume pun un pret pe capul lor. De ce sunt cei trei pe lista neagra? Datorita unui proiect ultrasecret care ajunge pe internet.

Despre ce este vorba? Vor reusi ei sa scape si sa descopere cine este in spatele acelui proiect? Ce vor autoritatile sa musamalizeze? Ramane sa aflati singuri si sa va distrati in timp ce faceti asta.

No Responses to “RED 2 (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *