S-au pus in vanzare biletele la Pelicula #6

Cea de-a 6-a editie a Película, singurul festival de film si cultura ibero-americana din Romania, isi invita anul acesta spectatorii intr-o calatorie cinematografica speciala, prin intermediul filmelor din America Latina (Brazilia, Argentina, Costa Rica, Mexic, Chile, Paraguay, Peru, Columbia, Cuba si Uruguay), alaturi de titluri din Spania si Portugalia.

Biletele sunt disponibile pe Eventbook .

Festivalul va avea loc anul acesta intre 8 si 12 septembrie la Bucuresti, in spatiile cu traditie si prietene ale Película, Cinema Elvire Popesco si Institutul Cervantes, dar propune si activitati si proiectii in aer liber, in zilele de 11 si 12 septembrie, la Verde Stop Arena, si se va desfasura pentru prima data la Cluj-Napoca, intre 17 si 19 septembrie, la Cinema Victoria. 

De asemenea, Película va continua varianta gasita anul trecut pentru ca o selectie de filme, disponibile exclusiv online, sa ajunga la cat mai multi spectatori in perioada 13 – 19 septembrie, pe platforma Cinesquare (www.cinesquare.net).

Anul acesta festivalul va gazdui atat titluri recente, cat si productii apreciate din anii trecuti,  precum si titluri cu subiecte reprezentative pentru cultura latino-americana. Spectatorii vor avea la dispozitie patru sectiuni insumand 25 de filme. Toate filmele vor fi prezentate in limba originala, cu subtitrare in limba romana. 

Programul complet al festivalului este disponibil pe site-ul www.peliculafiesta.ro si pe pagina de Facebook a festivalului, iar biletele vor putea fi achizitionate de pe eventbook.ro. Pentru vizionarile online, biletele pot fi achizitionate direct de pe platforma Cinesquare intre 13 si 19 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *