Security (2017)

Daca ai Netflix, probabil ca ai vazut acest film pe locul 1 in Top 10 Filme urmarite in Romania. Ai senzatia sa crezi ca filmul este bun, nu? Ca ar merita sa-i acorzi o sansa? Pana la urma, Antonio Banderas si Ben Kingsley joaca in rolurile principale. Nu are cum sa fie un film prost, nu-i asa?

Ei bine, si eu am cazut in capcana asta si mi-am luat o teapa sora cu moartea. Mi-am irosit o ora si jumatate din viata absolut degeaba. Security (2017) nu poate fi numit un film prost. Oh nu, dupa ce l-ai vazut este aproape imposibil sa-l scoati din categoria FOARTE PROST.

Povestea este previzibila dar nu aceasta este problema. Toti actorii joaca extrem de prost. Bine, nu cred ca ceea ce fac ei in film se poate numi actorie. Tot incerc sa gasesc un motiv pentru care Antonio Banderas si Ben Kingsley au acceptat sa joace in mizeria aceasta, dar nu gasesc unul convingator. Daca cei doi ar fi jucat fix la fel la inceputul carierei lor, acum nu i-ar fi cunoscut nimeni.

Nu o sa intru in detalii pentru ca nu vreau sa mai adaug timp pierdut la ora aceea si jumatate din viata pe care deja n-am cum s-o recuperez. Tot ceea ce trebuie sa stiti este ca filmul acesta nu merita vazut nici macar in caz de plictiseala maxima. Chiar si daca nu aveti altceva de vazut, va garantez ca este mult mai interesant sa va uitati pe geam cum ploua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *