Guardians of the Galaxy (2014)

Inca din momentul in care am vazut trailerul acestui film am stiut ca trebuie sa il vad si ca o sa-mi placa. Nu m-am inselat, dar nu a fost chiar atat de bun pe cat speram. Parca aveam alte asteptari de la aceasta poveste dupa ce am vazut incasarile filmului de la box-office si nota de pe imdb. Nu a fost sa fie. Asta nu inseamna ca trebuie sa ma intelegeti gresit. Filmul este dragut, amuzant, distractiv… numai ca nu se ridica la nivelul altor productii realizate de Marvel.

Nici distributia nu m-a impresionat foarte tare. Chriss Pratt nu cred ca merita un rol principal in acest film. Era nevoie de un actor mai cunoscut si mult mai priceput. Vin Diesel joaca rolul unui copac care spune mereu “I am Groot”. Un fel de Hodor din Game of Thrones. Zoe Saldana si Dave Bautista sunt si ei pe acolo. Singurul actor care m-a impresionat a fost Bradley Cooper (Rocket). Fara el pot sa pun pariu ca filmul nu prea ar fi avut farmec.

Chiar sunt curios daca producatorii vor continua povestea. Sunt sanse destul de mari, daca avem in vedere incasarile filmului si popularitatea lui. Ramane de vazut. In orice caz, va recomand sa vedeti la cinematograf. Sunt sanse foarte mari sa va placa.

Povestea: La scurt timp dupa moartea mamei sale, Peter Quill este rapit de extraterestri. 26 de ani mai tarziu, el (aka Starlord) isi castiga existenta din furat “antreprenoriat”. Se pare ca cei care l-au rapit faceau parte dintr-o echipa de “recuperare”. Ei bine, intr-o astfel de misiune, Peter trebuie sa recupereze un fel din sfera de pe o planeta parasita. Problema? El nu este singura persoana care vrea sfera si se pare ca acest obiect misterios are puterea sa distruga intreaga galaxie.

Dupa cum v-ati putut da seama, soarta universului va depinde de Peter si de alte persoane cu care se va alia pe parcursul acestei aventuri. Vor reusi ei sa salveze lumea de la distrugere? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Guardians of the Galaxy (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *