Jupiter Ascending (2015)

Aveam sperante atat de mari in privinta acestui film. Puteam sa jur ca o sa fie unul dintre cele mai bune SF-uri din 2015. Dar m-am inselat… Nici nu va puteti imagina cat de mult m-am inselat. Un SF cu o poveste atat de proasta mai rar o sa aveti ocazia sa vedeti. Nu credeam ca filmul poate sa fie atat de oribil, cu toate ca am citit de felul de review-uri in care Jupiter Ascending era desfiintat. Da, eram pregatit moral pentru o porcarie. Si da, criticile se confirma. Filmul chiar nu merita vazut. O sa va plictiseaca extrem de tare.

Pacat de efectele speciale. Oamenii care au lucrat la acele efecte merita un premiu. Si pacat de distributie ( Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayn). Producatorii au bagat 176 de milioane de dolari in aceasta poveste. Pana in prezent au incasat doar 171 de milioane de dolari de pe urma lui. Da… Saracii sunt pe pierdere.

Povestea: Jupiter Jones (Mila Kunis) pare sa fie cea mai dorita femeie din univers. Nu va ganditi la prostii, oamenii si celalalte rase de care nu ati auzit o vor moarta. De ce? Pentru ca semnatura ei genetica indica faptul ca ea trebuie sa primeasca o mostenire care ar putea modifica ordinea actuala din cosmos. Evident, cei care conduc universul nu vor aceasta “modificare”.

Va reusi Jupiter sa scape cu viata din aceasta aventura? Va recomand sa nu fiti curiosi si sa cautati alt film. Probabil ca o sa scape. Nu merita efortul sa aflati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.