Star Trek Into Darkness (2013)

Dupa Iron Man 3, Star Trek Into Darkness este al doilea film care ma dezamageste intr-o oarecare masura. Dragii mei regizori/producatori, apreciez povestile celor doua filme. Sunt cu adevarat foarte interesante. Ceea ce pierdeti voi insa este ideea de baza. Cele doua filme sunt de ACTIUNE iar aceasta cam LIPSESTE. Ar fi dragut daca ati tine cont si de acest aspect pe viitor. Da, sunt absolut sigur ca ambele productii vor fi continuate pe viitor.

Banuiesc ca ati prins ideea. Star Trek exceleaza la partea de poveste. Actiunea este slaba, pe alocuri si nicidecum multumitoare pentru un fan inrait. Ca de obicei, filmul este 3D dar nu prea exista efecte 3D. Go figure… In orice caz, merita sa-l vedeti la cinema. Doar sa nu va asteptati la prea multa actiune.

La intoarcerea dintr-o misiune extrem de periculoasa, echipajul navei Enterprise are parte de o noua provocare: o forta de teroare imbatabila ataca flota si tot ceea ce reprezinta, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand si o polita de platit vinovatului, capitanul Kirk isi va conduce echipajul intr-o zona de razboi pentru a-l prinde pe cel responsabil de dezastrul cauzat flotei.

Evident, intrand intr-un joc de sah pe viata si pe moarte, Kirk va realiza ca misiunea lui nu este atat de simpla si tot ceea ce parea ca stie despre ea pare sa se schimbe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *