The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Banuiesc ca stiti deja ca am fost foarte dezamagit de primul film din serie. The Hunger Games (2012) a fost o mizerie. Producatorii nici macar nu s-au deranjat foarte tare sa respecte cartea. Honest Trailer-ul facut de cei de la Screen Junkies va arata perfect ceea ce incerc sa va spun. Avand in vedere aceasta dezamagire cu primul film, va puteti imagina cat de entuziasmat am fost de aparitia celui de-al doilea. Da, am fost atat de entuziasmat incat am avut nevoie de aproape un an pentru a-l vedea. Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca producatorii au reusit sa faca un film bun.

Da, The Hunger Games: Catching Fire (2013) chiar a fost reusit. Am fost placut surprins si, daca ati citit seria “The Hunger Games”, va recomand sa vedeti acest film. Fugiti ca de ciuma de primul, dar uitati-va la al doilea. Chiar daca se sare peste cateva detalii importante din carte, filmul este reusit.

Povestea: La un an dupa victoria din Jocurile Foamei/The Hunger Games (editia 74), Katniss si Peeta trebuie sa joace din nou rolul indragostitilor intr-un tur al districtelor menit sa-i linisteasca pe locuitorii lor. Numai ca acest tur nu prea reuseste sa faca acest lucru. Satuli de sclavagismul impus de Capitol, oamenii incep sa se revolte. Speranta lor? Katniss Everdeen, considerata The Mockingjay, simbolul revoltei.

Vazand ca nici o masura nu ii poate linisti pe oamenii din districte, speriat de o revolutie iminenta, presedintele Snow apeleaza la o masura radicala: modifica editia a 75-a a Jocurilor Foamei. Modificarea? Fiecare district trebuie sa trimita in capitala doi invingatori din trecut. Dupa cum v-ati putut da seama, da, Katniss si Peeta ajung din nou in competie…

No Responses to “The Hunger Games: Catching Fire (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *