Westworld (2016 – )

Westworld (2016 – ) este cu siguranta cel mai bun serial western / SF pe care l-am vazut in ultimii ani. De fapt, nu cred ca exista nici un serial din acest gen care sa se apropie ca valoare de el. Daca l-ati vazut stiti la ce ma refer. Daca nu ati auzit de el, va recomand sa il cautati. Nu are cum sa va para rau!

Exista un motiv pentru care serialul a castigat foarte multe premii si a ajuns in topul celor mai bune seriale timp de doi ani: Imdb: Top 10 Seriale din 2018 si Imdb: Top 10 seriale din 2016.

Povestea: Inspirat din Westworld (1973) – Michael Crichton, serialul western / SF are la baza un parc de distractii western creat de Dr. Robert Ford (Sir Anthony Hopkins) si locuit de androizi care seamana perfect cu oamenii, in care oaspetii (in principiu cei bogati, dintr-un viitor imaginar) pot sa faca absolut tot ce le trece prin cap.

Imaginati-va un parc de distractii in care puteti face absolut orice cu “oamenii de acolo”. Puteti sa mergeti in diverse misiuni, puteti sa jefuiti magazine / banci, puteti sa va indragostiti de “locuitoarele” din parc sau sa le violati. Imaginatia este limita.

Evident, toate lucrurile “bune” se sfarsesc la un moment dat…

No Responses to “Westworld (2016 – )”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *