Stardust (2007)

Stardust (2007) – un film foarte frumos care m-a cucerit din primele minute. Nu stiu exact de ce nu v-am vorbit despre el pana acum, dar am de gand sa-mi repar greseala. Mai rar o sa gasiti o poveste de dragoste asa de frumoasa ca in aceasta productie. Numai pentru ea trebuie sa vedeti Stardust. O sa fiti cuceriti de o poveste minunata si o sa va doriti ca ea sa nu se mai termine. De fapt, aceasta este si singura parte rea din film… se termina. Nu cred ca mai are rost sa va spun ca trebuie sa-l vedeti, nu-i asa?

Povestea noastra incepe intr-un sat uitat de lume din Anglia. Numele satului: Wall, denumit asa dupa zidul pe care il are si care ii tine separati pe localnici de o lume supranaturala care se afla de partea cealalta a lui. In acest sat minunat traieste Tristan Thorne (Charlie Cox), un tanar indragostit de cea mai frumoasa fata din zona. Si fiindca dragostea pe care o simte Tristan este atat de mare, el nu poate rezista tentatiei de a-i promite domnisoarei cel mai frumos cadou posibil: o stea cazatoare.

Usor de spus, greu de facut. Evident, pentru a prinde aceasta stea cazatoare, tanarul nostru din poveste trebuie sa treaca de zid si sa patrunda intr-o lume despre care nu stie absolut nimic. De aici incepe partea interesanta a filmului, dar nu o sa va dau mai multe detalii pentru ca o sa-i stric farmecul. Cautati-l.

No Responses to “Stardust (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *