The Place Beyond the Pines (2012)

Un film bun, cu potential. Bine, asta daca reusiti sa treceti peste prima ora care este de o plictiseala maxima. Vorbesc serios, daca sunteti in cautarea unui somnifer cinematografic, The Place Beyond the Pines este ceea ce cautati. Primele 30 de minute va garanteaza un somn linistit si fara probleme. Daca reusiti cumva sa treceti peste aceasta perioada, atunci aveti ocazia sa descoperiti un film interesant, drama unui tata si linia subtire dintre bine si rau.

Un motociclist misterios, Luke (Ryan Gosling), renunta la slujba sa de la un circ in momentul in care afla ca fosta lui iubita are un copil…copilul lui. Din acel moment, Luke incearca absolut totul pentru a relua legatura cu Romina (Eva Mendes) si mai ales cu baiatul lui de a carui existenta a aflat din greseala.

Intr-o tentativa de a gasi bani pentru ea si pentru fiul sau insa, Luke ajunge sa comita o serie de infractiuni (jafuri) care il vor atrage intr-o altfel de cursa, o cursa pe viata si pe moarte cu un politist foarte ambitios care e pe urmele lui…

Leave a Reply

Your email address will not be published.