The Tall Man (2012)

Trebuie sa recunosc ca nu aveam asteptari prea mari de la acest film. M-am inselat… The Tall Man se numara printre cele mai bune filme psihologice pe care le-am vazut in ultima vreme. Felul in care se desfasoara intamplarile o sa se joace mereu cu mintea voastra si, numai spre sfirsit, o sa puteti intelege cu adevarat filmul. Actiunile sunt mereu imprevizibile iar filmul devine mai interesant cu fiecare minut pe care o sa-l vizionata. Mi-a placut foarte mult. Daca va pasioneaza genul acesta de filme (crima/drama/mister), atunci cu siguranta o sa va placa si voua.

Actiunea se petrece in Cold Rock, un oras “fantoma” in care absolut totul s-a schimbat dupa ce mina care aducea singurul venit in casa multor familii a fost inchisa. La scurt timp dupa, totul a inceput sa se schimbe: nu mai existau locuri de munca, scoala s-a inchis, de ingrijiri medicale nici nu mai putea fi vorba, foarte multi oameni au parasit orasul.

Si, ca totul sa fie “perfect”, copii celor care au ramas in urma au inceput sa dispara fiind rapiti de cel pe care localnicii il numeau “The Tall Man”. “The Tall Man” era un fel de legenda urbana al unui barbat inalt, imbracat in negru, care isi acoperea fata cu o gluga si rapea, din cand in cand, cate un copil. Numai ca lucrurile nu sunt exact asa cum credeau localnicii…

No Responses to “The Tall Man (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *