Thor: Ragnarok (2017)

Joi am reusit cumva sa imi fac timp liber si am mers la cinema sa vad filmul Thor: Ragnarok (2017). Cum a fost? Distractiv. Trebuie vazut! Este printre putinele filme pentru care chiar merita sa te deranjezi. Desigur, au fost si cateva lucruri care nu mi-au placut.

Loki, de exemplu, este ca un fel de clovn in acest film. Nu stiu exact ce a fost in mintea regizorului, dar saracul Loki este subiectul principal de misto al tuturor personajelor din filme. Toti il bat, toti rad de el. Si nu prea inteleg de ce. De ce sa iti bati joc de un personaj negativ atat de cunoscut? De ce sa strici imaginea acestui personaj? De ce sa umilesti personajul negativ? Probabil nu o sa aflu niciodata…

Glumele/scenele de comedie apar, uneori, in cele mai nepotrivite momente. Fix atunci cand un moment este serios, fix atunci cand tensiunea este mai mare, un personaj se trezeste sa faca o gluma. Nu mi-a placut niciodata chestia asta la Marvel. Cred ca de asta ii apreciez mai mult pe cei de la DC. Ei nu au problema cu scenele seriose si nu simt nevoia sa isi bata joc de ele.

In rest, nu am nimic de criticat. Scenele de lupta sunt foarte bine realizate, iar povestea este destul de interesanta.

Povestea: La scurt timp dupa moartea lui Odin, fiica acestuia Hela (despre care nimeni nu stia nimic) se intoarce din locul in care a fost inchisa si porneste sper Asgard, loc pe care vrea sa il conduca. Bineinteles, Thor nu este de acord cu acest lucru, dar are o mica problema. Cumva, el ajunge sa fie prizonier pe o planeta indepartata si este foarte greu sa scape de acolo.

Va reusi Thor sa o opreasca pe Hela? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Thor: Ragnarok (2017)”
  1. Inchirieri auto Bucuresti October 30, 2017
  2. Tumblr November 7, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *