Coherence (2013)

Coherence (2013) este cel mai bun film psihologic pe care l-am vazut in ultimele luni. Are o poveste foarte buna si… credeti-ma pe cuvant, SF-ul acesta o sa se joace cu mintea voastra in moduri in care nu credeati ca este posibil. Daca va pasioneaza genul acesta de filme, va recomand sa il cautati. Nu o sa va para rau. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa treceti peste primele 15 minute. Introducerea este putin mai greoaie/plictisitoare… Nu va faceti griji, merita efortul.

Coherence (2013) ne demonstreaza inca o data, desi nu cred ca mai era nevoie, ca filmele cu buget mic pot sa fie de o mie de ori mai interesante decat orice mizerie de blockbuster. Si, culmea, fix aceste productii creative, care aduc ceva nou in lumea cinematografiei, sunt practic anonime. Da, cu greu poti sa gasesti un astfel de film si tocmai de aceea promit ca o sa ma concentrez pe productiile cu buget redus.

Povestea: In noaptea unui eveniment astronomic renumit, opt prieteni se intalnesc la casa unuia dintre ei pentru a depana amintiri. Din pacate pentru ei, evenimentul respectiv declanseaza o serie de evenimente total neasteptate si… inexplicabile. Ce li se intampla? Cine sau ce cauzeaza evenimentele respective? Exista o explicatie logica? Ramane sa aflati singuri…

Da, stiu ca povestea nu contine prea multe detalii, dar nu pot sa va dezvalui nimic pentru ca o sa stric farmecul povestii. O sa intelegeti dupa ce vedeti filmul.

5 Responses to “Coherence (2013)”
  1. Andra August 28, 2014
  2. johny April 25, 2015
  3. Rica September 7, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published.