Collateral (2004)

Nu stiu cum de nu am stiu de acest thriller pana acum, dar ma bucur ca l-am gasit. Collateral (2004) este genul de film pe care nu vreti sa il pierdeti. Daca nu ati auzit de el, va recomand sa il cautati. Nu o sa va para rau. Filmul acesta are de toate: actiune, suspans, actori buni, o poveste foarte interesanta. Nu o sa aveti timp sa va plictisiti urmarindu-l. Si cu toate ca nu am fost niciodata un fan al lui Tom Cruise, Edge of Tomorrow (2014) si Collateral (2004) au inceput sa ma faca sa-mi schimb parerea.

Povestea: Desi este doar un sofer de taxi, Max (Jamie Foxx) are alte planuri in viata. Stie ca este un om simplu, dar alte planuri in viata. Are vise, este ambitios si nu are de gand sa renunte pana nu isi pune afacerea pe picioare. O seara insa ii va schimba toata viata. In aceasta seara de care spun, Max cunoaste doua persoane. Doi clienti care par obisnuiti, dar unul dintre ei nu este.

Primul client este Annie (procuror). Cei doi poarta o discutie pe drum si par sa formeze o legatura. Fiind foarte impresionata de el, Annie ii lasa numarul ei de telefon, sperand ca o sa-l mai vada. Al doilea client este Vincent (Tom Cruise). Si el este impresionat de Max. Avand in vedere ca are cateva comisioane de facut de-a lungul noptii, se decide sa il angajeze pentru toata seara. Problema? Vincent are o mica problema cu primul “comision”, care cade de la etaj si aterizeaza pe taxi-ul lui Max.

Da, Vincent este un criminal platit. Cum va scapa Max din aceasta situatie? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Collateral (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *