Crush (2013)

Cred ca o sa incep sa ma reprofilez pe filme cu buget mic. Culmea, tocmai acesti regizori inteleg ca nu ai nevoie de foarte multi bani pentru a face un film bun dintr-o poveste interesanta. Recomandarea de astazi? Crush (2013), un thriller psihologic absolut superb despre obsesia unei adolescente pentru un coleg de-al ei si felul in care aceasta isi manifesta “dragostea”.

Banuiesc ca ati si voi asta macar o data in viata. Sa fiti indragostiti de o persoana care nu va vrea sau nu este atrasa de voi, genul acela de dragoste imposibila de care cu totii suntem atrasi. Ei bine, in acest caz unele persoane tind sa duca lucrurile la extrem. Si astfel, ceea ce parea o poveste de dragoste fara inceput se transforma intr-o obsesie iar asta poate duce la doua lucruri. Ori iti iei inima in piept si incerci sa vorbesti cu persoana respectiva, ori faci ca fata din film.

Ce face ea mai exact? Il urmareste pas cu pas: ii stie programul pe de rost, il urmareste pe facebook/twitter, il urmareste la scoala sau in orice alt loc in care ajunge, este geloasa pe orice femeie se apropie de el, etc. Da, stiu, creepy. Din pacate, asta nu este tot iar obsesia ei va evolua in ceva mult mai infricosator. Nu pot sa va spun in ce pentru ca as strica farmecul filmului. Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Crush (2013)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *