John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

In cazul in care nu ati reusit sa vedeti filmul John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019), ar trebui sa stiti ca productia a aparut pe “canalele obisnuite” la o calitate foarte buna. Trebuie doar sa stiti unde sa cautati. Tot ce va pot spune eu este ca filmul mi s-a parut mai bun ca partea a doua din serie. Merita sa-l vedeti.

Nu este ca si cum s-ar fi lansat prea multe filme de actiune in ultima vreme.

Cumva, surpinzator, John Wick 3 a reusit sa fie mai putin SF ca de obicei. Evident, atunci cand va uitati la el trebuie sa stiti de la bun inceput ca John este un fel de nemuritor care nu poate fi atins de gloante. Poate sa ia bataie, dar nu poate sa fie impuscat. Ar trebui sa va opriti cativa neuroni atunci cand va uitati la ceea ce se intampla in aceasta continuare a povestii. O sa ajute pe parcursul vizionarii.

Trecand peste partea cu “nemurirea”, ma bucur de existenta acestui film. Intr-o perioada in care filmele de actiune sunt pe cale de disparatie, seria John Wick este ca un pahar de apa in desert. Aduce un pic de speranta si… destul de multi bani in buzunarele celor care au produs seria.

Ganditi-va doar la incasarile de la box-office in valoare de 318 milioane de dolari, adica aproape dublu in comparatie cu John Wick 2. Si chiar inteleg de ce. Cei de la Hollywood sunt prea preocupati cu propaganda lor de rahat si nu au timp de filme actiune.

Pe scurt, in caz ca va plictisiti, John Wick poate fi solutia perfecta.No Responses to “John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *