Man on a Ledge (2012)

Am vazut acest film acum doi ani la cinematograf si am tot avut impresia ca v-am vorbit despre el. In urma unor verificari, mi-am dat seama ca nu am facut asta. Nu stiu exact cum am reusit, dar am de gand sa-mi rascumpar greseala. Man on a Ledge (2012) este un thriller foarte bun, o poveste care se incadreaza perfect in categoria “cele mai bune filme cu si despre razbunare”. Daca sunteti in cautare de un film bun, cautati-l. Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Povestea: Un barbat aparent de succes isi face rezervare la un hotel de lux. Fara sa stea prea mult pe ganduri, alege o camera foarte scumpa, cu o priveliste de neuitat. Isi comanda o sampanie, cea mai buna mancare posibila si pare ca se bucura de viata pe care o are. Asta pana in momentul in care iese pe geam si ameninta ca se arunca.

Evident, politia apare si incearca sa-l convinga sa renunte. Dupa cum v-ati putut da seama, Nick Cassidy (Sam Worthington) refuza si pare ca are un alt plan in cap. Cine este el si de ce vrea sa se arunce? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Man on a Ledge (2012)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *