Nerve (2016)

“Bine ai venit in lumea Nerve. Nerve este un joc online non-stop care seamana cu jocul “Adevar sau provocare”, minus partea de adevar. Spectatorii platesc sa vizoneze, jucatorii concureaza pentru a castiga bani si faima. Esti un spectator sau un jucator?”

Acesta este jocul pe care o tanara dezamagita de viata alege sa il joace. In momentul in care isi da acceptul, Vee (Emma Roberts) primeste urmatoarele informatii: “Spectatorii hotarasc provocarile. Cei doi jucatori cu cei mai multi spectatori pana la sfirsitul timpului regulamentar ajung in finala, unde castigatorul ia totul. Spectatorii pot viziona jocul de oriunde.

Exista trei reguli:
1. toate provocarile trebuie filmate cu telefonul jucatorului
2. exista doua cai de a fi eliminat: greseste sau renunta, fail or bail
3. nu ai voie sa vorbesti despre joc”.

Suna interesant, nu-i asa? Dar ce se intampla cand provocarile devin din ce in ce mai greu de rezolvat, uneori ilegale? Ramane sa aflati singuri…

Trebuie sa recunosc ca am fost placut suprins de acest film. In momentul in care m-am decis sa-l vad nu aveam nici cea mai mica pretentie din partea lui. Dar se pare ca am fost norocos si am gasit un thriller care chiar merita vazut. Povestea lui mi s-a parut foarte diferita. Diferita intr-un mod placut.

Va recomand sa il cautati. Sunt sanse mari sa va placa. Ah da, nu urmariti trailer-ul pana la final. Mi se pare ca apar prea multe detalii despre film in el. Un minut din trailer este suficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *