Non-Stop (2014)

Non-Stop (2014) are sansa foarte mari sa fie unul dintre cele mai bune filme psihologice din 2014. O surpriza cu adevarat placuta si total neasteptata. Desi vazusem trailer-ul si stiam ca Liam Neeson este actorul principal, nu ma asteptam sa fiu atat de surprins. Nu cred ca o sa apara un thriller psihologic mai bun ca aceasta in 2014, nu degeaba ocupa primul loc in Box-Office-ul american (desi se mai intampla). Concluzia?

Trebuie neaparat sa il vedeti. Trecand peste finalul destul de previzil si relativ SF care strica putin povestea, filmul este foarte imprevizibil si o sa se joace cu mintea voastra o lunga perioada de vreme. O sa se joace atat de bine cu voi incat, la un moment dat, nici nu o sa stiti ce sa mai credeti. Non-Stop (2014) inca ruleaza in cinematografe. Va recomand sa nu-l ratati. Merita experienta.

Bill Marks (Liam Neeson) este un “politist de avion” (federal marshall). Desi a fost politist foarte bun in trecut, moartea fiicei lui (cancer) l-a distrus, l-a transformat intr-un betiv si, in cele din urma, l-a facut sa-si piarda locul de munca. Acum, cativa ani mai tarziu, face acelasi lucru pe care l-a facut mereu. Se urca in avion cu colegul lui si are grija ca nimeni sa nu “deranjeze” zborul.

Numai ca acest zbor nu seamana cu celalalte. De ce? Pentru ca Bill incepe sa primeasca mesaje ciudate o retea presupusa a fi sigura. Ce vrea cel care trimite mesajele? 150.000.000 de dolari intr-un cont din banca sau o persoana moare la fiecare interval de 20 de minute. Problema? Nimeni nu-l crede, mai ales dupa ce capitanul avionului este informat ca respectivul cont este pe numele lui Bill.

Cine trimite mesajele respective? Ce se va intampla avionul? Va reusi Bill sa prinda vinovatul inainte ca ceva sa se intample? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Non-Stop (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.