Predator 2 (1990)

Desi nu a fost la fel de bun ca predecesorul sau (Predator (1987)), Predator 2 (1990) a avut o poveste foarte interesanta, iar Danny Glover a jucat mai bine decat m-am asteptat. Este drept, el nu o sa se ridice niciodata la nivelul lui Arnold Schwarzenegger, dar asta nu inseamna ca nu a incercat… si aproape a reusit. Din cate am inteles, foarte multi fani ai seriei/primului film au fost dezamagiti de aceasta productie si chiar nu inteleg de ce. Da, primul film a fost mai bun si era clar ca o continuare avea sanse mari sa fie sortita esecului. Tocmai aceasta este partea surprinzatoare. Acest film nu a fost un esec.

Si cu toate ca Predator 2 a fost lansat in 1990, cu greu mai gasesti un thriller SF care sa fie la nivelul lui. Desi mai multi producatori au incercat, niciun film cu Predatorul in centrul atentiei nu a mai avut succes.

Povestea: In anii ’90, Los Angeles-ul putea fi considerat drept un teritoriu disputat de mafia columbiana si cea jamaicana. Fiind depasiti de situatie, politisti puteau doar sa asiste la macel si sa numere cadavrele. Asta pana intr-o zi cand, din senin, ambele gasti incep sa fie vanate de… cineva/ceva. Nimeni nu stie exact cine sau ce lasa in urma cadavrele columbienilor si jamaicanilor, dar locotenentul Mike Harrigan (Danny Glover) vrea sa afle, mai ales dupa ce partenerul lui este ucis de aceasta “persoana”.

Si sa nu credeti ca el este singurul. Va reusi locotenentul Harrigan sa afle cine face curatenie in oras? Va reusi el sa prinda aceasta “persoana”/sa scape cu viata? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *