Survivor (2015)

Pierce Brosnan joaca intr-un nou film cu spioni. Ce surpriza, nu-i asa? Numele filmului: Survivor (2015). Si cu toate ca am fost avertizat din timp ca nu am ce vedea la el, am decis sa ma conving singur. Banuiesc ca v-ati dat seama pana acum ca am o pasiune pentru astfel de productii. Spre surpriza mea, Survivor (2015) este un thriller chiar bun. Nu inteleg de ce filmul are o nota asa de mica pe imdb (5.4 din 10). De acord, povestea este previzibila si contine cateva idei reciclate. Dar chiar si asa, merita cel putin un 6.5 din 10.

Nu se stie cand o sa mai avem ocazia sa il vedem pe Pierce intr-un rol negativ, iar Milla Jovovich joaca destul de bine. Repet, nu este un film incredibil, dar s-ar putea sa va placa intr-o noapte in care va plictisiti.

Povestea: Avand in vedere amenintarile teroriste care bat mereu la usa, Kate Abbott (Milla Jovovich) este trimisa la ambasada SUA din Marea Britanie pentru a se asigura ca niciun om chiar si putin suspect nu priveste viza de intrare in tara sa. Acolo, ea descopera cativa cetateni care au primit viza intr-un mod suspect si incepe sa investigheze problema. Numai ca fix aceasta investigatie ii aduce pe cap o gramada de probleme… si un asasin platit care are misiunea sa scape de ea.

Va reusi Kate sa scape din aceasta incercare cu viata si sa impiedice un atac terorist iminent? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *