Sullivan’s Crossing are premiera la DIVA pe 2 Ianuarie

NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer anunță premiera în România a noului serial Sullivan’s Crossing. Povestea are 10 episoade de câte o oră și va captiva publicul cu porții de câte două episoade difuzate în fiecare marți, de la ora 20:00, din 2 ianuarie, în exclusivitate la DIVA.

În Sullivan’s Crossing joacă actorii Morgan Kohan (Transplant, When Hope Calls) în rolul eroinei, Maggie Sullivan și Scott Patterson (Gilmore Girls/Fetele Gilmore, Saw V/Puzzle mortal V) în rolul tatălui ei, Sully Sullivan. 

Când lumea lui Maggie Sullivan este dată peste cap, aceasta decide să-și pună temporar pe pauză viața și cariera de medic neurochirurg din Boston, dar și pe iubitul ei, Andrew (Allan Hawco) pentru a se refugia în pitoreasca zonă de camping Sullivan’s Crossing (din Nova Scotia, Canada) unde a copilărit și a relua legătura cu tatăl ei, Sully Sullivan, deși relația lor s-a răcit cu mult timp în urmă.

Maggie nu și-a mai văzut casa și tatăl din vara în care a împlinit 15 ani, iar relația dintre ei a avut de suferit din acestă cauză. În plus, Maggie nu și-a iertat niciodată tatăl, care nu a vrut să mai facă parte din viața ei după ce a divorțat de mama ei. Maggie revine în Sullivan’s Crossing și încearcă să reia legătura cu foștii prieteni și să accepte prezentul complicat și trecutul dureros.

Dar Maggie nu este singura care are probleme. Reîntoarcerea ei destabilizează echilibrul iar Sully este complet dat peste cap de amintiri și sentimente pe care le ignoră de mult timp. Prima dată când Maggie îl întâlnește pe Cal Jones (Chad Michael Murray), un tip misterios care îl ajută pe tatăl ei la magazinul din zona de camping, cei doi nu se înțeleg deloc. Dar, în timp, Maggie începe să-l simpatizeze pe Cal ceea ce complică și mai mult lucrurile pentru că va trebui să aleagă între viața ei din Boston și cea din Sullivan’s Crossing.

În distribuție mai apar în roluri secundare actorii: Tom Jackson (Outlander/Străina), Andrea Menard (Blackstone), Lindura (Ghosts), Amalia Williamson (Northern Rescue), Reid Price (The Sinner/Păcatul), Allan Hawco (Republic of Doyle/Legea lui Doyle), Lynda Boyde (Virgin River), Peter Outerbridge (Designated Survivor/ Președinte de rezervă) și Lauren Hammersley (Orphan Black).

Sullivan’s Crossing este o adaptare a seriei de romane bestseller scrisă de Robyn Carr, creată de Roma Roth. O producție marca Reel World Management în colaborare cu CTV și Fremantle, serialul este distribuit pe plan internațional de Fremantle.

Sullivan’s Crossing are premiera la DIVA pe 2 ianuarie, la ora 20:00, în fiecare marți fiind difuzate câte două episoade.

Cele mai noi informații despre programele DIVA sunt disponibile aici: https://www.facebook.com/divaromania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *