The Dead Pool (1988)

The Dead Pool (1988) – ultimul film din seria/colectia Dirty Harry. O sa-mi fie dor de aceasta de serie. Cu greu putem gasi asa ceva in zilele noastre. Nici nu prea vad un actor suficient de bun care macar sa se apropie de nivelul lui Clint Eastwood. Nu se mai fac filmele ca pe vremuri… Culmea, pana acum cativa ani fugeam de filmele vechi ca de ciuma. Acum? Le caut si chiar am de gand sa le vad pe toate. Revenind la film, merita sa-l cautati si sa-l vedeti.

Cautati toata seria. Nu o sa mai vedeti asa ceva prea curand…

Povestea: Daca ati ajuns la acest film, banuiesc ca v-ati obisnuit deja cu Harry Callahan, unul dintre cei mai buni politisti din San Francisco. “Principiul lui? Legea este prea blanda pentru criminali! Fiind de parere ca legea mai mult ii protejeaza pe infractori, Harry are o mica alergie la Codul Penal asa ca, mai mereu, tine distanta de el si “opereaza” dupa propriile lui reguli. Regula numarul 1: “Shoot first, ask questions later”.

Ei bine, de aceasta data Harry are de-a face cu un joc “criminal”. Pe scurt, mai multi oameni din industria jocului au inventat un joc in care fiecare participant trebuie sa faca o lista cu persoanele care au sansele cele mai mari sa moara in viitorul apropiat. Coincidenta sau nu, persoanele de pe lista unuia dintre participanti incep sa moara subit. Evident, nu este vorba de o coincidenta si Harry incepe imediat sa ia urma criminalului. Bonus: si el este pe lista.

Va reusi sa afle cine este criminalul? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.