The Voices (2014)

The Voices (2014) – un film in care schizofrenia este la ea acasa. Nici macar nu stiu daca pot sau nu sa va recomand aceasta productie. Credeti-ma pe cuvant, mi se intampla foarte rar, dar chiar nu stiu ce parere sa am despre ceea ce am vazut. Pe de o parte filmul este amuzant, asta daca aveti o atractie pentru umorul negru, pe de alta parte este… bolnav, la propriu. Asadar, daca dati peste acest film, exista sanse mari sa va placa… sau nu. Parerile sunt foarte impartite in privinta lui.

Povestea: Jerry (Ryan Reynolds) lucreaza pentru o fabrica si este considerat un muncitor model. Cu toate acestea, el are anumite “probleme”. In primul rand, nu prea are prieteni, asta daca nu punem la socoteala cainele si pisica lui. In al doilea rand, Jerry merge destul de des la un psihiatru. In al treilea rand, Jerry crede ca pisica si cainele lui pot sa vorbeasca. Pisica ar putea fi incadrata la “intruchiparea raului”, cainele este ca un fel de inger.

In momentul in care Jerry vrea sa iasa la o intalnire cu o colega de care este foarte atras, cainele si pisica lui incep sa-i dea sfaturi. Pisica vrea sa il transforme intr-un criminal in seria, cainele vrea sa il salveze. Cine il va influenta cel mai mult? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *