Time Lapse (2014)

Time Lapse (2014) – un thriller/SF foarte interesant, dovada pura ca se pot face filme bune si cu un buget mic. Cei de la Hollywood ar trebui sa inteleaga ca un film bun nu consta doar din efecte speciale foarte scumpe. O idee buna poate concura oricand cu un blockbuster. Revenind la recomandarea de astazi, Time Lapse (2014) este genul de film pe care pasionatii SF-urilor il vor aprecia cel mai bine. Daca va pasioneaza genul din care face parte, va recomand sa il vedeti. O sa va placa.

Povestea: Cum ar fi daca intr-o zi obisnuita ati gasi un dipozitiv capabil sa faca poze in viitor? La ce ma refer? La un fel de aparat de fotografiat care ofera in fiecare zi o poza din viitor/ziua urmatoare, o poza din camera a trei persoane care stau impreuna intr-o casa: Callie, Finn si Jasper. Dupa cum v-ati putut da seama, cei trei descopera din pura intamplare aparatul respectiv si… cadavrul celui care l-a inventat. Evident, ei trebuie sa aleaga dintre doua varianta.

In prima varianta, Callie, Finn si Jasper anunta autoritatile si nu apropie de aparatul care face poze in viitor. In a doua varianta, ei folosesc aparatul respectiv pentru… a castiga niste bani, de exemplu. Este destul de simplu sa ghiciti ce varianta au ales, nu-i asa? Numai ca fiecare decizie are si consecinte in aceasta lume. Ce consecinte vor trebui sa suporte cei trei? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.