Thrillerul psihologic MIRACOL, in cinematografe

„Miracol”, thrillerul psihologic regizat de Bogdan George Apetri, se vede incepand de vinerea trecuta pe marile ecrane din toata tara, iar in Alba Iulia la Cinema Colours. Biletele sunt disponibile

Filmul va rula pe ecranele a peste 40 de cinematografe din 20 de orase din tara (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Piatra Neamt, Suceava, Bacau, Bistrita, Alba Iulia, Craiova, Galati, Buzau, Pitesti, Arad, Targu Jiu si Botoaani). Detalii despre program si despre bilete vor fi disponibile pe pagina de Facebook Miracol.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. 

A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas – într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.

Rluri principale: Ioana Bugarin si Emanuel Parvu. Din distributie mai fac parte: Cezar Antal, Ovidiu Crisan, Valeriu Andriuta, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Ralea, Nora Covali, Natalia Calin, Catalina Moga, Olimpia Malai, Vasile Muraru si Mircea Postelnicu.

No Responses to “Thrillerul psihologic MIRACOL, in cinematografe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *