“Un om la locul lui”, premiera mondiala la San Sebastian

“Un om la locului lui”, lungmetrajul de debut al regizorului Hadrian Marcu, a avut premiera mondiala in cadrul Festivalului International de la Film San Sebastian, care s-a desfasurat perioada 21 – 29 Septembrie. Filmul va fi lansat in cinematografele din Romania pe 23 Noiembrie.

“Un om la locului lui” a fost inclus in competitia “New Directors” a celei de-a 66-a editii a festivalului din Spania. In aceasta sectiune au fost prezentate debuturile inedite in lungmetraj (primul sau al doilea film), realizate în ultimul an.

Filmul spune povestea lui Petru, inginer de foraj într-o companie multinațională, care e pe cale să devină soț și tată atunci când Sonia, amanta lui, e implicată într-un accident grav de mașină. Pe măsură ce opțiunile sale se restrâng tot mai mult, Petru caută calea onorabilă de ieșire dintr-un triunghi amoros care se zgâlțâie din toate laturile. Filmul este o adaptare a romanului “Firesc”, de Petre Cimpoeșu.

Scenariul și regia sunt semnate de Hadrian Marcu. Din distribuția filmului fac parte: Bogdan Dumitrache, Ada Galeș, Mădălina Constantin și Adrian Titieni. Imaginea este semnată de Adrian Silișteanu, montajul – Alexandru Radu, sunet – Sebastian Zsemlye, scenografie – Bogdan Ionescu, costume – Alexandra Alma Ungureanu, casting – Florentina Bratfanof, producător executiv – Titi Rădoaie, coproducător – Adela Vrînceanu Celebidachi, producători – Anamaria Antoci, Adrian Silișteanu.

Un om la locul lui / A Decent Man – Trailer from 4 PROOF FILM on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *