Warcraft (2016)

In week-end am reusit sa vad Warcraft (2016). Banuiam inca de la inceputul anului ca o sa fie unul din cele mai promitatoare filme din 2016 si va spun cu o mare satisfactie ca nu m-am inselat. Va recomand sa mergeti la cinematograf si sa il vedeti. Sunt foarte multe scene cu efecte speciale de care va puteti bucura doar in sala unui cinema.

Evident, sunt mai mult ca sigur ca fanii jocului Warcraft vor fi foarte incantati de acest film. Nu pot sa spun ca ma numar printre ei, avand in vedere ca am jucat Warcraft 2 o perioada scurta timp acum foarte multi ani, dar asta nu inseamna ca nu m-am bucurat de fiecare minut din povestea filmului. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru productiile de aventura/fantasy si, credeti-ma pe cuvant, nu o sa va plictisiti urmarind Warcraft (2016).

Daca vreti sa va bucurati cu adevarat de un film bun la cinematograf, Warcraft (2016) si X-Men: Apocalypse (2016) ar trebui sa fie pe lista voastra.

Povestea: Taramul pasnic Azeroth are parte de o surpriza foarte neplacuta in momentul in care este invadat de o rasa periculoasa de razboinici. Invadatorii, orci care au fugit din lumea lor ramasa fara resurse, au un singur scop: sa isi gaseasca o noua casa, indiferent daca este locuita sau nu. Numai ca oamenii care locuiesc in Azeroth nu au de gand sa renunte la modul lor de viata fara o lupta.

Vor reusi oamenii sa isi apere taramul de fortele invadatoare? Cine va castiga acest razboi? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *