We Still Kill the Old Way (2014)

Va mai aduceti aminte de seria despre care tot scriam la un moment dat pe blog, filme cu si despre razbunare? Avand in vedere ca razbunarea este una din temele mele preferate din filme (n-as putea sa va spun exact de ce imi place), caut constant productii care sa se incadreaza in aceasta categorie. Zilele trecute am avut norocul sa gasesc un film englezesc destul de bun si care se incadreaza in tema despre care tocmai v-am vorbit. Numele filmului: We Still Kill the Old Way (2014).

Desi nu este nici pe departe cel mai bun film din categoria “cu si despre razbunare”, povestea mi s-a parut foarte interesanta. Pe scurt, mi-a placut si cred ca ar trebui sa il cautati. Recunosc ca finalul mi s-a parut putin tras de coada, dar chiar si asa, partea aceasta nu strica farmecul filmului.

Povestea: Cu toate ca infractorii nu sunt cele mai agreabile persoane din lume, pe vremuri exista un anumit respect intre oameni si mafie, un anumit cod pe care ambele tabere il respectau. Oamenii de rand stiau de frica celor care se ocupau cu lucruri mai putin legale, infractorii isi vedeau de treaba lor si lasau oamenii de rand in pace.

Intr-o lume tot mai bolnava, raufacatorii din ziua de astazi/ratatii afiliati in tot felul de gasti au uitat de respect. “Puterea” li s-a urcat la cap si au inceput sa creada ca pot face orice. Ce se intampla in momentul in care un membru al unei gasti omoara in bataie un fost membru al mafiei care controla zona respectiva? Ceilalti membri mai vechi ai mafiei se reunesc pentru a-i invata pe cei din gasca o lectie pe care nu o vor uita niciodata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *