Death Rides a Horse (1967)

Avand in vedere ca a trecut ceva timp de cand nu v-am mai recomandat un western bun, m-am gandit ca ar fi cazul sa repar aceasta greseala. Recomandarea de astazi: Death Rides a Horse (1967), genul acela de western care ar trebui sa fie pe lista voastra, o poveste perfecta pentru categoria “cele mai bune filme cu si despre razbunare“. Desi nu este o regula, s-ar putea spune ca razbunarea este tema principala pentru filmele western. Poate si de aceea sunt atat de atras de ele.

A durat ceva timp pana l-am gasit, dar ma bucur ca a meritat cautarea. Daca va plac filmele western, va recomand sa il vizionati. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Bill Meceita (John Phillip Law), un copil, asista la o scena de groaza. Patru hoti intra in casa lui si ii omoara parintii si sora, dar nu inainte de a viola femeile. Dupa cum va puteti imagina, fiind distrus de ceea ce a vazut, Bill are un singur gand in minte: razbunarea. Dorind sa fie pregatit pentru momentul in care ii va gasi pe cei patru, el se pregateste intens si, dupa multi ani de antrenament, devine unul din cei mai buni pistolari din Vestul Salbatic.

15 ani mai tarziu, calea lui Bill se intersecteaza cu cea a lui Ryan (Lee Van Cleef), un detinut eliberat care a ajuns in inchisoare tot din cauza celor patru si stie unde sa-i gaseasca…

Spre norocul vostru, am gasit filmul pe YouTube:

Leave a Reply

Your email address will not be published.