For a Few Dollars More (1965)

Se pare ca m-am reprofilat pe western-uri in ultima perioada. Recomandarea de astazi: For a Few Dollars More (1965) – un western foarte bun, unul dintre cele mai bune film ale lui Sergio Leone. Ca de obicei, Clint Eastwood face un rol de zile mari, dar de aceasta data nu este singur. Lee Van Cleef il acompaniaza si transforma aceasta productie in ceva de neuitat, mai ales pentru fanii genului. Daca aveti cat de cat o atractie pentru western, acest film trebuie sa fie pe lista voastra.

Povestea: Monco si Col. Douglas Mortimer sunt doi vanatori de recompense foarte buni. Viata lor se rezuma la a prinde criminali “Dead or alive” (de cele mai multe ori, dead) si la a “culege” recompensa pusa pe capul lor. Tocmai aceasta meserie ii face sa se intalneasca si, dupa mai multe sicanari, sa colaboreze pentru a prinde cea mai importanta “prada” din viata lor: criminalul mai putin sanatos la cap pe nume Indio. Bineinteles, lucrurile nu sunt atat de usoare pe cat par iar Indio mai are si o banda in spatele lui care le va pune probleme serioase.

Asta plus planul criminalului de a sparge cea mai bine pazita banca din SUA. Vor reusi cei doi sa puna mana pe criminal si sa dea lovitura vietii lor? Mai exista si alte motive pentru care cei doi sunt pe urmele lui Indio? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “For a Few Dollars More (1965)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.