The Salvation (2014)

Va plac filmele western? The Good, the Bad and the Ugly (1966), Django (1966) sau Once Upon a Time in the West (1968) au un loc special in inima voastra? Perfect! Atunci trebuie neaparat sa vedeti The Salvation (2014), cu Mads Mikkelsen in rolul principal. Nu mi l-am imaginat niciodata pe Mads jucand intr-un astfel de rol, dar viata nu inceteaza niciodata sa ma surprinda. Nu cred ca mai are rost sa va spun ca joaca foarte bine, nu-i asa? Probabil v-ati lamurit de cat de talentat este dupa ce i-ati vazut prestatia din Hannibal.

Revenind la film, povestea: Suferind o infrangere in razboiul dintre Danemarca si Germania, Jon si fratele lui au decis ca este nevoie de o schimbare. Fara sa stea prea mult pe ganduri, si-au facut bagajele si au plecat spre America, lasandu-si familiile in urma. Dupa sapte ani de munca, cei doi in sfirsit pot sa spuna in sfirsit ca au realizat ceva. Avand destui bani la dispozitie, Jon isi cheama sotia si baiatul din Danemarca. Problema? Sotia si baiatul lui nu reusesc sa se bucure prea mult de visul american pentru ca sunt ucisi de doi straini.

Turbat de furie, Jon ii gaseste si ii ucide pe cei doi straini, dar probleme lui de abia incep pentru ca unul dintre cei doi este fratele unui criminal foarte periculos din zona…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *