Cat de stupid este feminismul?

Extrem de stupid, mai ales atunci cand duci la extrem o idee fara logica. In caz ca nu stiati, in SUA exista o campanie numita “Walk a mile in her shoes”. Pentru ca da, femeile au o viata extrem de grea, iar noi barbatii habar nu avem cat de tare sufera ele. Cum s-a desfasurat campania? Mai multi barbati au participat voluntar sau au fost OBLIGATI de anumite institutii sa mearga 1.5 km pe tocuri.

Pe langa faptul ca este o idee absolut cretina, as vrea sa imi spuna cineva cine le obliga pe femei sa mearga pe tocuri. Aveti o viata grea din cauza tocurilor? Nu le mai folositi! Exista o lege pe undeva care va obliga sa le purtati? Legea respectiva a fost promovata de barbati? Nu. Si atunci? De ce sa obligi niste barbati sa poarte tocuri pentru a promova o campanie cretina? Ce treaba are purtatul tocurilor cu egalitatea intre sexe?

Si pentru ca tot am mentionat faptul ca mai multi barbati au fost obligati sa participe la aceasta campanie, iata cum arata mai multi cadeti ai armatei americane pe tocuri (cei care nu voiau sa participe au fost amenintati ca isi vor distruge cariera):

Va imaginati cat de tare rad soldatii rusi? Saracul Putin cred ca se prapadeste de ras…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *