Cum sa cuceresti o femeie

1. Daca te intreba cum arata, spune-i ca mai este loc de imbunatatiri. Asta o s-o bage in sedinta iar femeile iubesc sa se gandeasca non-stop la defectele lor. Plus ca, daca ai noroc, de fiecare data cand o sa se simt prost o sa se gandeasca la tine.

2. Nu-i raspunde la telefon. Deloc! Daca te intreaba de ce nu ii raspunzi, spune-i ca ai fost ocupat si o s-o suni mai pe seara. Ba mai mult, ai putea sa ii spui si ca ai o surpriza pentru ea. Mai are rost sa iti spun ca nu o vei suna?

3. Da-i un telefon pe la 2-3 dimineata si intreab-o daca doarme. Mai fa asta de cateva ori pana dimineata ca sa fii sigur.

4. Daca iti spune ca are o problema si se plange non-stop, spune-i ca e vina ei. O sa te iubeasca pentru asta.

5. Cand vorbesti cu o alta femeie atragatoare, asigura-te ca cea pe care o placi se uita la tine. In momentul in care face asta, fa-i din ochi si prinde-o pe fata cu care vorbesti de fund. Femeile iubesc sa fie geloase.

6. Nu o lasa niciodata sa isi termine ideile. Cu cat o intrerupi mai des, cu atat mai bine. Femeile iubesc sa fie intrerupte cand vorbesc.

7. Scuipa des. Ce femeie nu iubeste un barbat care scuipa?

8. Iesi cu ea la restaurant. Aici ai mai multe variante:
a. Cand vine ospatarul sa va ia comanda, spune-i ca doar tu mananci. “Ti-ar prinde bine o dieta”.
b. Termina repede ce ai comandat si treci la portia ei. Vorba aia: “A minute on the lips, always on the hips”. Comanda o sticla de vin. Doar tu bei.
Nu uita sa te uiti mereu la toate femeile atragatoare din restaurant.

9. Atunci cand lumea te intreba cine e, raspunsul tau trebuie sa fie mereu: “Asta? Una…”.

10. Incalzeste-o cand ii este frig. Aici trebuie sa fii creativ. Lasa jacheta pe tine. Doar nu vrei sa-ti fie tie frig, nu? Spune-i ca daca se mai plange mult de frig o sa aiba si alte motive sa se planga, gen un ochi vanat. Cea mai buna metoda de a o incalzi este prin frica.

11. Are o pisica? Bun. Loveste-o! Intotdeauna m-au amuzat fazele astea. Ar trebui sa o faca si pe ea sa rada, nu?

12. Nu esti destul de barbat pentru punctul 2? Nici o problema. Nu o lasa pe ea sa te sune. Sun-o tu. Sun-o zilnic. Trimite-i mesaje pe telefon, pe facebook, pe skype, pe mess, dimineata, la amiaza, seara. Femeile iubesc atentia.

13. Like la absolut tot ce posteaza pe facebook!

14. Pune-o la close friends pe facebook si urmareste-i fiecare miscare. A dat check-in undeva? Bun. Du-te si tu acolo si intalneste-te cu ea “accidental”. Cand vorbesti cu ea spune-i ca destinul a vrut ca voi sa va intalniti. Nu te poti lupta cu destinul, nu-i asa?

15. In caz ca nu stii ce sa faci pe Facebook, am un mic ghid pentru tine: Viata unui “cuceritor” pe facebook.

16. Uita-te in ochii ei si zambeste. Se uita si ea in ochii tai? Bun. Plesneste-o! Femeile iubesc un barbat spontan.

17. E bine sa iti aduci aminte de ziua ei dar nu-i cumpara nimic. Trebuie sa o inveti ca lucrurile materiale nu sunt importante. Cel mai important lucru este ca ea sa te faca fericit iar fericirea ta este cel mai bun cadou pe care ai putea sa-l oferi.

18. Daca iti face un cadou, spune-i ca iti place la nebunie. Data viitoare cand vine la tine ai grija ca respectivul cadou sa fie in cosul de gunoi, la vedere. Femeile nu prea iubesc faza asta dar mie mi se pare amuzanta.

18. Cumpara-i un telefon. Nu-ti face griji de celalalt. Celalalt ii cumpara tableta.

19. Trebuie sa o minti mereu, chiar si atunci cand stie ca faci asta. Femeile iubesc sa fie mintite.

No Responses to “Cum sa cuceresti o femeie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *