De ce sa iti cumperi jocul Counter-Strike

Acum foarte multi ani jucam aproape zilnic Counter-Strike. Evident, nu aveam Steam si nici intentia sa mi-l cumpar. La inceput nici nu prea intelegeam ce este “steam” si de ce as da bani pe el. Dar acelea erau alte perioade. Pe atunci te rugai de internet sa functioneze. Dar asta nu opreste sa recunosc ca am gresit. De ce? Simplu! Vrei sa joci fara lag? Vrei sa joci doar cu jucatori care nu folosesc coduri? Te-ai saturat de tot felul de amatori care te injura in fiecare minut pentru ca toti cred ca folosesti coduri?

Perfect! Atunci trebuie sa iti cumperi jocul pe Steam! Te costa doar 8 euro. Ti se pare mult? Serios? 50 lei pentru un joc original si care te scapa de tot felul de idioti? 50 de lei pentru a scapa de lag? 50 de lei pentru a juca cu oameni care chiar stiu sa joace? Eu zic ca merita.

Plus ca pentru acei 50 de lei mai primesti si jocul Counter-Strike: Condition Zero. Daca mai pui 3 euro, o sa primesti pe langa cele doua jocuri mentionate si Day of Defeat, Deathmatch Classic si Ricochet.

Nu mi se pare un efort prea mare pentru un jucator care iubeste acest joc si vrea sa il joace in conditii optime.

System Requirements
– Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection
– Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *